Ombudsteam

Dongen


Met de ENTREEKRANT van donderdag 7 december 2017 kondigt de gemeente de opening (op 22 december) aan van DE ENTREE. Hiermee zet de gemeente een belangrijke stap op weg naar een betere en laagdrempelige toegang tot zorg en ondersteuning voor de inwoners van Dongen. Het Ombudsteam Dongen feliciteert alle betrokkenen van harte bij het tot stand komen hiervan en wenst DE ENTREE alle succes bij het realiseren van haar gewenste resultaat!

Het Ombudsteam Dongen is geen partner bij De Entree, maar was, is en blijft wel de onafhankelijke partner voor alle inwoners van Dongen. Vooral als ze aarzelen, twijfelen en schaamte voelen om hulp bij zorg en ondersteuning te vragen, terwijl ze dat wel nodig hebben. Wij komen met belangstelling voor uw persoonlijke situatie bij u thuis. Samen met u proberen wij te stap te wagen om die gewenste hulp toch te durven vragen bij De Entree of waar mogelijk ook. Het ombudsteam werkt dus niet alleen samen met u, maar ook met De Entree.

Tegelijk blijven wij kritisch beschikbaar indien u, bij welke instantie of beroepspersoon dan ook, vastloop met uw hulpvraag en het gevoel heeft dat u niet correct behandeld wordt.

Voor alle klachten of problemen met de overheid, personen en instanties staan wij voor je klaar!
Bel: 06-49738240, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

twitter logo

InfofolderOTD

facebook

Allle rechten voorbehouden