Ombudsteam

Dongen


In het Weekblad Dongen van 21 september 2017 stond in een paginagrote opmaak te lezen hoe belangrijke stappen zijn gezet in het belang van de jongere- én de oudere jeugd van Dongen.
Onder leiding van Wethouder van Beers is een Integraal Huisvestingsplan voor basisscholen tot stand gekomen. Het plan is met grote instemming en waardering in de gemeenteraad ontvangen. Hiermee wordt een enorme stap voor de toekomst gemaakt voor de scholing en dus in het belang van de jongste jeugd van Dongen.


Ook voor de oudere jeugd van Dongen is er goed nieuws. In de gemeenteraad is een motie aangenomen die aandacht vraagt voor het probleem dat veel jongeren worstelen met flinke financiële schulden. Het college heeft nu daadwerkelijk de opdracht aan ContourdeTwern verstrekt om met het project FIX UP YOUR LIFE jongeren individueel en in een groep te begeleiden. Niet alleen in het oplossen van de schulden, maar ook alle aandacht om niet opnieuw in de schulden te komen. Het OmbudsteamDongen is niet alleen heel blij met deze ontwikkeling, maar roept ook alle jongeren met schuldproblemen op om zich zo vroeg mogelijk voor deze hulp te melden.
Het ombudsteam is altijd bereid om de toegang naar die hulp samen met jou voor te bereiden en zo nodig te begeleiden.

Voor alle klachten of problemen met de overheid, personen en instanties staan wij voor je klaar!
Bel: 06-49738240, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

twitter logo

InfofolderOTD

facebook

Allle rechten voorbehouden