Ombudsteam

Dongen


Het motto van de gemeente Dongen luidt: IN DONGEN DOEN WIJ DINGEN SAMEN!
Het werk van het OMBUDSTEAM DONGEN sluit hier naadloos op aan. Ook wij willen samen met de gemeente voorkomen dat mensen buiten de boot of tussen wal en schip terecht komen.

Toch krijgen we soms afwijzende reacties. Het argument is dan dat ons e-mailadres verwijst naar een relatie met de PvdA en dat we dus vooral een partijpolitiek belang nastreven.
Dat er een relatie is, dat is een feit en daar draaien we ook niet omheen, maar we willen hier graag duidelijk maken wat dit betekent:

Het Ombudswerk is inderdaad een initiatief van de Partij van de Arbeid en is bedoeld als een manier van hulp bieden aan burgers zoals die past bij de doelstellingen van de partij: SAMEN VOORUIT!
De PvdA stimuleert daarom het oprichten van ZELFSTANDIGE lokale ombudsteams. Vervolgens kunnen die teams VRIJWILLIG een beroep doen op medewerkers van het landelijk Partij Bureau voor oplossingsgerichte informatie en kennis over wet- en regelgeving en juridische procedures.

Vergelijk het met een groot bedrijf dat SPONSOR is van schaatsers: het bedrijf vindt die sport belangrijk en biedt daarom middelen aan zodat er geschaatst kan worden. Maar hoe er geschaatst en getraind wordt, dát bepalen de schaatsers SAMEN met hun ONAFHANKELIJKE coach!

Zo wil ook het OMBUDSTEAM DONGEN garant staan voor ONPARTIJDIG SAMEN met BEWONERS ZORGEN DAT KLACHTEN EN PROBLEMEN GEHOORD en AFDOENDE BEHANDELD WORDEN.

Voor reacties en contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
of tel. 06-49738240

twitter logo

InfofolderOTD

facebook

Allle rechten voorbehouden